Rubicon geeft speciale aandacht aan kandidaten

Het is niet makkelijk om te bepalen wat je volgende stap wordt: hoe beoordeel je of je in een volgende functie bij een ander bedrijf je sneller en beter zult ontwikkelen dan in je huidige organisatie?

Rubicon benadert je alleen als we ervan overtuigd zijn dat jij de juiste  kandidaat bent voor de functie en het bedrijf. Rubicon maakt daarvoor een gedegen inschatting van wie je bent, waar je toe in staat bent en of dat het verschil maakt in de geboden functie.

Rubicon biedt je een passende functie, die je uitdaagt en die je verder brengt in je carrière. Maar die je ook zeker uit je comfortzone zal halen.

Uitgangspunt in het contact met kandidaten is persoonlijke aandacht, integriteit en het vervullen van een rol als sparring partner. Meestal ken je als kandidaat je kwaliteiten goed en zoek je een executive search bureau dat je in staat stelt de juiste stap te zetten. Rubicon doet dit vanuit de eigen jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en het vermogen kandidaten te stimuleren een stap te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.