Rubicon is toegewijd aan zijn klanten

De juiste kandidaat vinden voor een functie is cruciaal, want mensen bepalen het succes van een bedrijf. Maar de juiste kandidaat vinden kost veel tijd. Tijd die je hard nodig hebt om je doelstellingen te halen. 

Rubicon biedt een snelle, gedegen beoordeling van de functie, het bedrijf en mogelijke kandidaten om in korte tijd de juiste mensen te vinden voor de functie. 

Rubicon levert een kandidaat die aan de verwachtingen en het profiel beantwoordt en dit waar mogelijk overtreft. Wij gaan altijd op zoek naar de kandidaat waarmee onze opdrachtgevers het verschil kunnen maken. 

Rubicon doet dit op basis van een nauwkeurige inschatting van de vraag van de opdrachtgever vanuit de eigen jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Maar ook door goed te luisteren naar de onderliggende beweegredenen van een kandidaat. Eerdere plaatsingen laten zien dat dit de juiste kandidaat voor een functie oplevert.

Rubicon werkt snel, doortastend, maar ook zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht. Gedurende het hele search proces communiceert Rubicon regelmatig over de voortgang naar opdrachtgever en kandidaat.